Ερώτηση
Απάντηση
Σε τι συσκευές μπορώ να τρέξω την εφαρμογή;Προς το παρόν η εφαρμογή διατίθεται για συσκευές που τρέχουν android 4.0.1 και πάνω. Σε κάθε περίπτωση εγκαταστήστε την ελεύθερη έκδοση της εφαρμογής πρώτα ώστε να ελέγξετε τη συμβατότητα με τη συσκευή σας.

Είναι πολύ σημαντικό κατά την εγκατάσταση της εφαρμογής να έχετε ενεργοποιημένο τη σύνδεση δεδομένων ή το wifi στη συσκευή σας προκειμένου να γίνει η εγγραφή σας σωστά.
Σε τι διαφέρει η εμπορική έκδοση από τη δωρεάν έκδοση;Στην εμπορική έκδοση παρέχονται δεδομένα για όλες τις απαγορεύσεις (ζώνες εκπαίδευσης, απαγορεύσεις ορισμένου χρόνου κτλ), ενώ στη δωρεάν έκδοση παρέχονται πληροφορίες μόνο για όρια δασαρχείων, αισθητικά δάση, εθνικά πάρκα και εθνικούς δρυμούς. Και οι δυο εφαρμογες παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες οπως τα τηλέφωνα θηροφυλάκων, κτηνιάτρων κλπ.
Πως μπορώ να αποκτήσω την εμπορική εφαρμογή;Η αγορά μπορεί να γίνει στην ιστοσελίδα μας με:

  • Απευθείας κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

  • με PayPal ( υποστηρίζει και χρήση πιστωτικής κάρτας)

  • Είτε μέσα από την εφαρμογή.

Σε κάθε περίπτωση πρώτα εγκαταστήστε την ελεύθερη έκδοση και μετά προβείτε στην αγορά του προϊόντος.

Σε πόσο καιρό θα είναι διαθέσιμοι οι χάρτες από τη στιγμή που τους αγοράσω;Μόλις ενημερωθούμε από την τράπεζα ή την οποιαδήποτε υπηρεσία ότι η εντολή εκτελέστηκε, η πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα θα ενεργοποιηθεί στην εφαρμογή σας. Ο χρόνος ενεργοποίησης είναι περίπου μισή ώρα.
Είναι αξιόπιστοι οι χάρτες;Η ομάδα του Xenofone εργάζεται και συλλέγει στοιχεία από τα κατά τόπους δασαρχεία και από τις αποφάσεις που δημοσιοποιούνται απο τους εμπλεκόμενους φορείς. Προσπαθούμε η ψηφιοποίηση να ειναι οσο το δυνατόν ακριβέστερη αλλα σε κάθε περίπτωση ο κυνηγός θα πρέπει να φροντίζει να ενημερώνεται για την περιοχή που κυνηγάει.


Εργαζόμαστε ώστε στο επόμενο διάστημα να μπορέσουμε να προσφέρουμε ειδική σήμανση για τις περιοχές όπου υπάρχει σαφή και ταυτοποιημένη οριοθέτηση.
Τι κάνει ακριβώς η εφαρμογή;Η εφαρμογή xenofone συνδέεται με εναν εξυπηρέτη όπου είναι αποθηκευμένες γεωγραφικές πληροφορίες για απαγορεύσεις θήρας σε όλη την ελληνική επικράτεια. Με βάση την τοποθεσία χρήστη ενημερώνει για ολες τις οριοθετήσεις περιοχών σχετικες με το κυνηγι. Δίνεται η δυνατότητα πλοήγησης σε όλη την Ελλάδα και εμφάνισης πληροφοριών.
Πόσο κοστίζει η εμπορική έκδοση της εφαρμογής;Η εμπορική έκδοση της εφαρμογής κοστίζει 9 € και έχει ισχύ για 12 ημερολογιακούς μήνες από τη στιγμή της αγοράς.
Χρειάζεται να έχω πιστωτική κάρτα για να αγοράσω την εφαρμογή;Όχι, δεν είναι απαραίτητο. Η αγορά μπορεί να γίνει και με απευθείας κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Βρήκα ένα λάθος. Τι κάνω;Σε περίπτωση που βρείτε κάποια παράλειψη ή σφάλμα, μας ενδιαφέρει να το μάθουμε και να το διορθώσουμε άμεσα. Δημιουργήσαμε τον Xenofone για να παρέχουμε άμεσες, ακριβείς και επίκαιρες πληροφορίες. Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι!

Χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας, στείλτε μας email στο info@xenofone.gr ή μιλήστε μας στο live chat.
Αντιμετωπίζω πρόβλημα με την εφαρμογή. Που να απευθυνθώ;Μπορείτε να μας αποστείλετε email στο info@xenofone.gr ή να επικοινωνήσετε μαζι μας απευθείας μεσω Live Chat από την ιστοσελίδα μας.
Γιατί βλέπω αποκλίσεις;Η ψηφιοποίηση των περιοχών έγινε με βάση το google satellites, οπότε είναι πιθανόν να υπάρχουν μικρές αποκλίσεις μεταξύ των διαφορετικών ειδών χαρτών που χρησιμοποιούμε.
Σε κάθε περίπτωση, αυτές είναι μικρές και τα όρια είναι ευδιάκριτα.

Τα όρια των περιοχών στις περισσότερες περιπτώσεις είναι δρόμοι, χωματόδρομοι, αγροτικοί δρόμοι κλπ. Σε μερικές οριοθετήσεις χρησιμοποιούνται ρέματα, κορυφογραμμές ακόμα και νοητές ευθείες, όπως περιγράφονται στις αποφάσεις των δασαρχείων. Καταβάλλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια και συνεχώς βελτιώνουμε την ψηφιοποίηση των οριοθετήσεων.
Τι στοιχεία κρατάτε;Το μόνο στοιχείο που κρατάμε είναι το email για ταυτοποίηση του χρήστη. Πληροφορίες που αφορούν την τοποθεσία του ή άλλα προσωπικά στοιχεία δεν κρατούνται.
Μπορώ να βλέπω δεδομένα χωρίς σύνδεση ιντερνετ?Βεβαίως, δείτε το βίντεο στο ακόλουθο συνδεσμο youtube για να ενημερωθείτε. Βιντεο Παρουσιαση OFFLINE

Back to top